Adam, Sara och Therese

Vi är tre studenter som pluggar till sjuksköterska på Luleå tekniska universitet. Här får ni följa oss under vår praktik som vi gör på den norra sidan av Island i staden Akureyri. Under en månads tid kommer vi fördjupa oss och titta närmare på Islands äldreomsorg.

Greifinn

Publicerad 2015-05-09 01:08:00 i Allmänt,

Hej! Ber om ursäkt för lite sämre uppdatering ibland, men det är nämligen så att vårat wi-fi inte riktigt vill samarbeta :-( Det fungerar alltid hur bra som helst, men när det kommer till att ladda upp bilder så tar det verkligen hur länge som helst.... Nu lyckades jag till slut få upp lite bilder från i torsdags när vi var och åt på Greifinn! Det är en restaurang som erbjuder pasta, pizza och annat gott. Det fanns till och med glutenfri pizza åt mig!
 
Idag har vi gått runt lite inne i stan och tittat i souvenirbutiker och sen så var vi in på ett fik. Där satt vi oss ner och drack lite chailatte och cola. Helt plötsligt hälsar en kille i bordet intill oss på mig, och frågar om vi känner igen honom och hans vän. Först blir jag lite ställd men ser sedan att det är personalen från Greifinn. Så de kände alltså igen oss från dagen innan, så det var ju lite roligt. Efter en hel dag på stan åkte vi hem och Adam lagade supergod middag, pasta arrabiata - det måste ni testa. Ha en fin lördag sen när ni vaknar, här är klockan bara 23.08 men antar att ni sover hemma i Sverige. /Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela