Adam, Sara och Therese

Vi är tre studenter som pluggar till sjuksköterska på Luleå tekniska universitet. Här får ni följa oss under vår praktik som vi gör på den norra sidan av Island i staden Akureyri. Under en månads tid kommer vi fördjupa oss och titta närmare på Islands äldreomsorg.

Helgen

Publicerad 2015-05-18 20:18:42 i Allmänt,

Tjenare bloggen Adam här igen!
Så vad har vi gjort under helgen då? Pluggat blir nog det enkla svaret. Nej inte bara! Under lördagen så drog Sara och jag upp det lokala badstället och spenderade eftermiddagen där. Alla pooler värms upp av underjordiskt varmt vatten och är öppet året om. Solen strålade och vi fick till och med linjer efter badkläderna (i Island som bjöd på snöfall nästan hela första veckan, otroligt hur snabbt vädret har vänt!). Överlag ett mycket bra stället som jag vill hinna med en gång till innan vi åker hem! Varmaste poolen höll hela 43 grader och det va ingen lek att stiga ner i den kan jag lova..
Senare på kvällen så samlades vi alla tre återigen och åkte ner på stan för att ta en fika. Sedan så blev vi kvar där hela kvällen och fördrev tiden med att spela kort och samtala bara. Skönt att se annat än stugan på kvällen! Och över söndagen så var det bara uppsats som gällde. Lämnade in vårt "utkast" senare på kvällen och beställde hem pizza och kollade film. Var dessutom regn i luften igår så det blev perfekt att spendera dagen i soffan med massa uppsatsskrivande. /Adam
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela